Website_Banner4.jpg

Creëer zelf je interieur tijdens een individuele workshop interieurinrichting

 

Denk je graag zelf na over je interieur, maar heb je toch wat houvast nodig? Dan is een individuele workshop interieurinrichting iets voor jou. Daarin deel ik mijn kennis en ervaring met jou, en richt je onder mijn begeleiding zelf een ruimte in.

Tijdens de individuele workshop interieurinrichting brengen we eerst de in te richten ruimte in kaart. Zo bepalen we welke spullen blijven en welke niet. We overlopen stijlen, kleuren en materialen en behandelen sfeer en indeling. 

Daarna maak je een persoonlijk moodboard, dat de rode draad zal worden van jouw interieurconcept. Zo krijgt jouw ideale interieur stap voor stap vorm. Tot slot geef ik je ook een prijsindicatie voor de gekozen materialen.

Ben je na de individuele workshop interieurinrichting klaar voor de volgende stap? Dan kan je bij Kamerbreed ook terecht om de gekozen interieurmaterialen aan te kopen. En ik neem je met plezier mee op bezoek naar de showroom van de leverancier. 

Zie je het nog groter? Dan is ook de totaalcoördinatie bij de uitvoering van je interieurconcept bij mij in goede handen. Maar het volgen van een individuele workshop interieurinrichting verplicht je uiteraard tot niets. Niets moet, alles kan.


Tarieven

Het prijskaartje van de workshop hangt af van de omvang van jouw project en hoeveel keer we elkaar ontmoeten.

Tip: geef eens een individuele interieurworkshop cadeau. Origineel, toch? 

Samen aan de slag gaan of een workshop cadeau doen?

Contacteer me nu voor een vrijblijvend gesprek bij jou thuis.