Kamerbeed gaat elke dag voor jouw glimlach

 
Website_Square5.jpg

Ik ben Christel Guinée:
reiziger en liefhebber van design en architectuur.

Wat begon als interieuradvies voor vrienden, werd een diploma en daarna een droomjob. Elke dag ben ik bezig met mijn passie: jouw interieur.

Ik geef namelijk professioneel interieuradvies, verzorg de totaalcoördinatie van kleine en grote interieurprojecten en organiseer individuele workshops interieurinrichting. Maar je kan bij mij ook terecht voor de aankoop van interieurmaterialen, herstoffering en nog een heleboel andere dingen.

Waar ik het verschil maak? Ik luister naar jou. Want jij bent degene die zich thuis moet voelen in jouw interieur. Ik ben pas tevreden als jij moet glimlachen als je thuiskomt, elke dag opnieuw.

 
Website_Square6.jpg

Waar ik het verschil maak?

Ik luister naar jou. Want jij bent degene die zich thuis moet voelen in jouw interieur. Ik ben pas tevreden als jij moet glimlachen als je thuiskomt, elke dag opnieuw.

Ik ben thuis in diverse stijlen - Mid-Century klassiekers, tijdloos landelijk, minimalistisch Scandinavisch, urban chic, BoHo, … Ik haal dus alles uit de kast om jouw interieur écht van jou te maken, met oog voor detail en respect voor timing en budget.

Dat alles en meer is Kamerbreed.

 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Vertel het me tijdens een vrijblijvend gesprek, bij jou of bij mij.

 
Website_Square7.jpg

Op zoek naar een partner die jou het werk uit handen neemt?
Ook dat is kamerbreed.

De totaalcoördinatie start zodra het interieurontwerp op punt staat.

Het is bijzonder om een interieurdroom mee vorm te geven en daarna tot in de puntjes uit te werken. Voor de uitvoering van de verschillende werken, doe ik een beroep op vertrouwde partners.

Ondertussen volg ik alles nauwgezet op en bewaar het overzicht. Ik let op de details en zorg ervoor dat alles verloopt zoals gepland. Ook ben ik het centrale aanspreekpunt - voor mijn partners en voor al jouw vragen. Zo kan jij zonder zorgen uitkijken naar het resultaat.